Nyheter

Peter Spissky ny konstnärlig ledare för Confidencen Opera & Music Festival

Peter Spissky. Foto: TS-foto.

Den nye konstnärlige ledaren Peter Spissky är konsertmästare i Concert Copenhagen och konstnärlig ledare för Camerata Øresund. Han kommer nu att axla det konstnärliga ansvaret för festivalen på Ulriksdal. De senaste somrarna har vi även sett honom i orkesterdiket som konsertmästare för Confidencen Opera & Music Festival Orchestra.

Sommaren 2023 slås portarna upp för den femte upplagan av den internationella opera- och musikfestivalen på Confidencen i Ulriksdals slottspark. Här samlas varje sommar några av Europas främsta barockmusiker i ett festivalprogram i form av en stor operauppsättning, en scenisk och visuell konsert, där hela salongen tas i anspråk samt en gedigen konsertserie med såväl bredd som spets.

Sören Tranberg

Fler Nyheter från OPERA